Ποιο είναι το νέο “hot” ζευγάρι των media; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

02/01/2016 | 20:06

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μαζί και ερωτευμένοι. Αυτό μαρτυρούν τα τρυφερά στιγμιότυπα, που δημοσιεύονται σήμερα σε ΟΚ! και Hello, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν με προορισμό το Παρίσι στις 23 Δεκεμβρίου.

«Η γνωριμία τους κρατά από το 2012, τότε που ο Τζώνη Καλημέρης ήταν πρόεδρος της ΕΡΤ και η δημοσιογράφος παρουσίαζε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, ήρθαν κοντά αρκετό καιρό μετά τη συνεργασία τους. είναι μαζί από το Πάσχα του 2015», εξηγεί πρόσωπο στο περιοδικό ΟΚ!.

Στον σύμβουλο Τηλεοπτικού Περιεχομένου του Ομίλου Αντ1, μετά το διαζύγιό του από τη Μαρία Ιωάννου, δημοσιεύματα χωρίς υπόσταση είχαν «χρεώσει» ως συντρόφους τη Δήμητρα Ματσούκα και τη Φανή Χαλκιά.

egiphlangm568397735420c.jpg

oobfigaljj568397f231f8e.jpg

Πηγή: peoplegreece.com

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου