Ξεχάστε τη Lady Gaga που ξέρατε

12/01/2016 | 18:24

Από πότε έχουμε να δούμε τη Lady Gaga ντυμένη τουλάχιστον αστεία ή σέξι ή υπερβολικά αλλόκοτη; Πάρα πολύ καιρό. Έχασε κάποια κιλά που την ταλαιπωρούσαν, μαγειρεύει, κάνει γυμναστική, τραγουδάει ντουέτα με καλσικούς τραγουδιστές και οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται σικ και κανονικές. Ούτε εκκεντρικότητες ούτε φορέματα από κρέας ή μισόγυμνη βόλτα έξω με τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν διαρκώς. 
Μάλλον ετοιμάζεται για στροφή σε άλλα πράγματα. Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών το προφίλ και η εικόνα της απείχαν εξαιρετικά πολύ από την σέξι, αινιγματική περσόνα που μας είχε συνηθίσει για χρόνια. Κομψή με μαύρη κλασική τουαλέτα και μαλλιά αλά Μαίρυλιν, συγκινημένη για το βραβείο που πήρε ως ηθοποιός σε σήριαλ, μας άφησε άφωνους με το εκλεπτυσμένο στυλ της. 
Μήπως πάει για άλλη καριέρα τώρα που είδε ότι ως ηθοποιός έχει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα; Η βράβευση από μόνη της κάτι λέει. Ο καιρός θα δείξει, αλλά πιστεύουμε ότι τελείωσε η Lady Gaga όπως την ξέραμε.

Ξεχάστε τη Lady Gaga που ξέρατε
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης