Δεν έχει τέλος το δράμα της Celine Dion

16/01/2016 | 21:53

Δεν έχει τέλος το δράμα της Celine Dion, αφού δύο μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της Rene Angelil, έφυγε από τη ζωή κι ο 59χρονος αδερφός της Daniel Dion ο οποίος πάλευε επίσης με τον καρκίνο που είχε στην ίδια μορφή με τον 73χρονο. Mάλιστα πέθανε σήμερα που ο Rene θα έκλεινε τα 74 χρόνια του. Ο Daniel ήταν επίσης καλλιτέχνης και ήταν κυρίως γνωστός στο γαλλικό κοινό. 

O αδερφός της Celine πέθανε περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του (συνολικά ήταν 14 αδέρφια, 9 κορίτσια και 5 αγόρια) και η 89χρονη μητέρα τους έτρεξε στο Montreal, όπως δήλωσε η αδερφή του Claudette για να είναι στο πλευρό τους. Για την ώρα έχουν κυκλοφορήσει μόνο καναδικά δημοσιεύματα με την είδηση του θανάτου Daniel,ενώ όλοι είχαν γράψει ότι πάλευε με τον καρκίνο κι ότι του έμεναν λίγες ώρες ζωής.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ