Παραπάχυνε ο Λιάγκας

13/01/2016 | 18:57

Δε θα σας δείξουμε φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με το μαγιό του όπου φαίνεται όλο το μεγαλείο της κορμοστασιάς του, αλλά θα σας πούμε έφτασε τα 113 κιλά. Το παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τώρα πως γίνεται να είναι αθλητικός, που λέει κι η γυναίκα του και να είναι σε αυτήν την κατάσταση, χμ αυτό χωράει συζήτηση. Μάλλον τρώει όλο το φαγητό του και ζητάει κι από τους άλλους.
Πάντως οι φωτογραφίες του με το κορμί του χωρίς ρετούς, είναι κάτι που ζήτησε ο ίδιος για να μη δείχνει “παραμορφωμένος” όπως άλλοι κι άλλες.  Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδαμε φοβηθήκαμε λίγο!!!
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της