Η 83χρονη Μαίρη Χρονοπούλου πήγε στα μπουζούκια και τραγούδησε «Του αγοριού απέναντι» – ΒΙΝΤΕΟ

07/02/2016 | 18:12

Θάμπωσε με την ερμηνεία της το κοινό η Μαίρη Χρονοπούλου που πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε στα 83 της το τραγούδι «Του αγοριού απέναντι».

Η μεγάλη ντίβα του ελληνικού σινεμά παραβρέθηκε στην πρεμιέρα μαγαζιού όπου τραγουδάει η Κωνσταντίνα στη Θεσσαλονίκη και απέδειξε ότι παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια παραμένει μια μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Το τραγούδι «του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω» σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την Μαίρη Χρονοπούλου το 1968 στην ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».



 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο