Το Baywatch ξανάρχεται

15/03/2016 | 06:27

Ποιος δεν έβλεπε κάθε Σάββατο απόγευμα το σήριαλ Βaywatch και τα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών με το κόκκινο μαγιό; Έτσι έγινε γνωστή η Πάμελα Άντερσον και οι θαυμαστές της έτρεχαν. 
Το νέο είναι, ότι το Baywatch γυρίζεται σε ταινία και τα νέα πρόσωπα είναι πολύ φρέσκα. Η Κέλυ Ρόρμπαχ που τη μάθαμε από τη σχέση της με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θα παίζει το ρόλο της σέξι και όμορφης ναυαγοσώστριας. Δείτε την με το κόκκινο μαγιό και αποφασίστε ποια σας αρέσει περισσότερο.
Το Baywatch ξανάρχεται

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε