Γιατί ζητά μισό εκατομμύριο ο Αντώνης Λιδάκης από τον ΑΝΤ1

06/04/2016 | 18:33

Μήνυση στην εταιρεία παραγωγής του «Μπρούσκο» και στον ΑΝΤ1 έκανε ο Μανώλης Λιδάκης για τα τραγούδια που χρησιμοποιήθηκαν σε κάποια επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς χωρίς την άδειά του.

Ο καλλιτέχνης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τη Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και εξήγησε ότι το πρόβλημα είναι με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven.

«Η δισκογραφική εταιρία Heaven ηχογράφησε μαζί μου ένα δίσκο για τον οποίο δίσκο δεν έχει μαζί μου συμβόλαιο. Είναι ηθικό το πρόβλημα. Κάνοντας μαζί τους τον δίσκο “Αύριο θα είναι αργά”, ο διευθυντής τους απολύθηκε, αυτοί το ξέχασαν, στη συνέχεια ήρθε το “Μπρούσκο” και έπαιξε τα τραγούδια. Έκανα υπομονή δύο χρόνια. Προσπάθησα δια της ειρηνικής οδού και ανταπόκριση δεν βρήκα. Αυτό που γίνεται δεν αξίζει ούτε σε ανερχόμενο τραγουδιστή. Σκεφτείτε τι θα περάσουν τα νέα ταλαντούχα παιδιά που μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο», δήλωσε.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)