Κλούνεϊ: «Αισχρά» τα ποσά που δαπανώνται στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ

21/04/2016 | 05:48

Μία ημέρα μετά από το δείπνο που παρέθεσε μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, για τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, με κόστος 353.400 το ζευγάρι για τους προσκεκλημένους, ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι κατανοεί όσους αντιδρούν.

«Είδαμε μερικούς διαδηλωτές χθες βράδυ όταν παρκάραμε στο Σαν Φρανσίσκο κι έχουν δίκιο που διαδηλώνουν. Έχουν απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για ένα αισχρό ποσό», δήλωσε, σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη από το NBC.

Μάλιστα, τάχθηκε και υπέρ του Μπέρνι Σάντερς- αντίπαλος της Κλίντον την οποία στηρίζει ο ηθοποιός- με τον γερουσιαστής του Βερμόντ να επιτίθεται διαρκώς στην πρώην πρώτη κυρία για τις εκδηλώσεις μέσω των οποίων συγκεντρώνει μεγάλα ποσά αλλά και διότι αποδέχεται μεγάλες δωρεές.

«Όταν η εκστρατεία του Σάντερς μιλάει για αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έχουμε τέτοια χρηματικά ποσά στην πολιτική. Συμφωνώ απόλυτα», σχολίασε ο Κλούνεϊ.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες