Προπηλακισμό από συναδέλφου της στο Mega καταγγέλλει η Ντέπυ Γκολεμά

24/05/2016 | 21:33

Για προπηλακισμό εις βάρος της από εργαζομένους του MEGA έκανε λόγο σε ανάρτησή της στο FB, η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά.

Το πρωί στα γραφεία του καναλιού, για τη γενική συνέλευση των εργαζομένων, βρέθηκε και η τηλεκριτικός, η οποία όπως ισχυρίζεται σε ανάρτηση της στο Facebook, προπηλακίστηκε από τρεις εργαζομένους.Μάλιστα, υποστηρίζει πως φώναξαν την αστυνομία για να τη βγάλουν έξω από το κτίριο.

«Παραβρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων. Του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζόμενους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το…. Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν δε την αστυνομία η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία…» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος.

Πανελλαδικές 2025: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Πάτρα: Εμπρηστές τα ξημερώματα πήγαν να κάψουν κατάστημα στην Ηρ. Πολυτεχνείου – Τι συνέβη ΦΩΤΟ

Η κρίσιμη ημέρα για τους τελικούς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όλα στον «αέρα» πριν λήξει το τελεσίγραφο

Τραγωδία στην Ουάσινγκτον: Πατέρας κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών ανήλικων κοριτσιών του

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή έξω από τα Δικαστήρια

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος σήμερα στην Πάτρα

Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο – Επί ώρα προσπαθούσαν να τον σώσουν οι γιατροί

Προγραμματισμένη Δοκιμαστική Ήχηση Σειρήνων Συναγερμού την Πέμπτη στην Πάτρα