Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις ομορφιές της Λήμνου

13/08/2016 | 08:35

Μετά την Κρήτη όπου βάφτισε τον γιο της, η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη Λήμνο που τα τρία τελευταία χρόνια το εν λόγω νησί αποτελεί μέρος των διακοππών της.

Φυσικά η τραγουδίστρια ως λάτρης των social media δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες και να μας δείχνει πώς περνάει. Παράλληλα με τις βόλτες της στο όμορφο νησί του Αιγαίου χαίρεται και ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μία από αυτές ήταν και τα γενέθλια της κολλητής φίλης και επί πολλά χρόνια στενής συνεργάτιδας, Μαίρης Γεωργού.

Φυσικά, η Δέσποινα ανυπομονεί και για την εμφάνισή της εκεί σε γνωστο στέκι του νησιού που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)