Με…δανεικά η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη σήμερα – Συγκλονίζει η κόρη του: “Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο”;

25/08/2016 | 09:28

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 14.00 στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη που πρόκειται να τελεσθεί σήμερα Πέμπτη στις 17.30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης μίλησε η κόρη του, ξεσπώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα freddo. Η ίδια κατήγγειλε πως η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δε θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να  πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», δήλωσε η κόρη του.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ