Δείτε το γιο που απέκτησε η Κατερίνα Κούκα στα 16 της χρόνια

08/10/2016 | 10:56

Συνοδευόμενη από τον μοναχογιό της, Γιώργο, τον οποίο γέννησε σε ηλικία 16 ετών, εμφανίστηκε σε θεατρική πρεμιέρα η Κατερίνα Κούκα!

Η τραγουδίστρια και ο γιος της, Γιώργος Μπρούζος, ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το «O Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», στο θέατρο «Βέμπο», το βράδυ της Τετάρτης.

b6099d1fd43fa305ac6ef729edd6cec3.jpg

(Όλγα Παπανανία – Γιώργος Μπρούζος – Κατερίνα Κούκα)

«Όταν σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύεσαι και γίνεσαι μητέρα, αυτόματα ωριμάζεις.  Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση  η διαπαιδαγώγηση και  το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όταν ο γιος μου ήταν έφηβος, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να του επιβληθώ καθόλου. Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν πως κάποια στιγμή μπερδέψαμε τους ρόλους μας και γίναμε φίλοι, όμως, αυτό το γέννησε η ανάγκη, οι συνθήκες και η μικρή διαφορά ηλικίας», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, η Κατερίνα Κούκα.

 

Πηγή: star.gr

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή της Πεντηκοστής

Η αμερικανική κυβέρνηση καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας του Μιγκέλ Ουρίμπε, υποψηφίου για την προεδρία της Κολομβίας

Από «κόσκινο» πλέον τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων – Θα τα αξιολογεί το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο

Σταμάτησαν οι διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες με επέμβαση της εθνοφρουράς: «Δεν θα ανεχτούμε τις πορείες της Αριστεράς, ανίκανη η δήμαρχος», λέει ο Τραμπ

Σκόραρε και πάλι ο Πιερό σε ματς της Αϊτής

Αχαΐα: Επιβεβαίωση του tempo24 για τον “εισπράκτορα” της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

Φτάνει με τη μέτρηση χοληστερόλης, λένε οι ειδικοί – Ποιοι είναι οι νέοι δείκτες αίματος που πρέπει να μετράμε

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της και η ιδιαίτερη τούρτα