Ξέσπασε η Πάολα: «Είναι κατινιά και ξεφτίλα!»

01/01/2017 | 16:58

Συνέντευξη στο «Down Town Κύπρου» έδωσε η Πάολα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κριτική που δέχεται από κάποιους και ξέσπασε.

Ερωτηθείσα αν την θυμώνει όταν λένε κάποιοι για τα κομμάτια της ότι είναι λαϊκά ή «σκυλάδικα» η ίδια απάντησε:

«Όχι, δεν με θυμώνει. Αυτή είναι η δουλειά μου κι ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Δικαίωμά του. Αν ένα τραγούδι είναι ωραίο και το υποτιμήσει, δείχνει το ποιος είναι. Αν πάλι έχω πει ένα κακό κομμάτι, μια σαχλαμάρα και το χλευάσουν, πάλι δείχνουν ποιοι είναι. Είναι φυσιολογικό να με κρίνουν για τη δουλειά μου. Για τη ζωή μου δεν δέχομαι να με κρίνουν! Είναι κατινιά και ξεφτίλα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Με όλους το κάνουν! Ξεφτίλες είναι. Δεν δίνω το δικαίωμα να με κρίνουν στην προσωπική μου ζωή ή στη σχέση μου με το παιδί μου ή με τον σύντροφό μου κλπ. Δεν θα το συνηθίσω ποτέ αυτό, ούτε θα το δεχτώ. Είμαι πολύ χωριάτισσα για να το καταλάβω και να το χωνέψω ότι συμβαίνει. Αν και στο χωριό πέφτει πολύ κουτσομπολιό -επειδή είμαι από χωριό- θα σου πω ότι στην πόλη πέφτει πιο άγριο ξεκατίνιασμα».

Όσο για το ενώ είναι μεγάλο όνομα παραμένει εκτός συστήματος, κλίκας και δημοσίων σχέσεων;

«Σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, δεν έχω ενοχές. Είμαι αυτή που είμαι κι όποιος γουστάρει. Είναι επιλογή αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι συστημική. Ξερνάω τώρα με αυτά. Είναι δηθενιές. Σχέσεις για τα μάτια του κόσμου και, πίσω από την πλάτη σου, να σε θάβουν όλοι αυτοί που σε φιλούσαν πριν… Βλέπω ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, γνωστούς, που γελάω και τους φτύνω. Και βλέπω και άλλους, στην τρίτη ας πούμε γραμμή, που υποκλίνομαι για το ήθος και το ταλέντο που έχουν»

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της