Διαζύγιο που… ” τσούζει” – Ζητά 100 χιλιάδες δολάρια ο Ντεπ από την Χερντ

24/12/2016 | 17:20

Τι και αν πάνε πολλοί μήνες από τότε που ανακοίνωσαν ότι ο γάμος τους τους… τελείωσε, ο Τζόνι Ντεπκαι η Άμπερ Χερτν ακόμα να βγάλουν… άκρη με το διαζύγιό τους.

Οι διακανονισμοί στο χωρισμό αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με το τελευταίο «χτύπημα» να έρχεται από την πλευρά του γόη του Χόλιγουντ.
Συγκεκριμένα, ο Ντεπ, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα,  ζητά από την πρώην 100 χιλιάδες δολάρια για τα δικαστικά έξοδα, ενώ εκείνη για τον ίδιο λόγο ζητάει 35 χιλιάδες. 

Μάλιστα, αν δεν του καταθέσει το ποσό μέσα σε 10 μέρες, ο Τζόνι θα το αφαιρέσει από το συνολικό ποσό της αρχικής τους συμφωνίας.

«Οι επιπτώσεις της ακούραστης επίθεσής της στον Τζόνι, η ζημιά που προκάλεσαν οι ψεύτικοι ισχυρισμοί της στην επαγγελματική και προσωπική του φήμη, η κατάσταση του ίδιου και της οικογένειάς του φαίνεται να μην ενδιαφέρουν την Άμπερ», δήλωσε ο δικηγόρος του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αρχική συμφωνία του ζευγαριού ήταν να αποζημιωθεί η Χερντ με 7 εκατ. δολάρια σε έναν διακανονισμό σχετικά με τους ισχυρισμούς της περί ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο ίδιος έχει αποπληρώσει μέχρι στιγμής ένα μικρό μέρος του ποσού αφού επιμένει να καταθέσει το ποσό απευθείας στις φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες έχει δηλώσει η Heard ότι θα το διαθέσει, ενώ η ίδια επιμένει τα χρήματα να περάσουν πρώτα από εκείνη.

Πηγή: star.gr

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ