Τι αλλάζει στο γάμο Μπακογιάννη – Κοσιώνη μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

29/05/2017 | 10:34

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως αναμενόταν επέφερε αναστάτωση στην οικογένειά του και αλλαγές στα σχέδιά της.

Ο γάμος του εγγονού του, Κώστα Μπακογιάννη, με τη Σία Κοσιώνη, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την τραγική αυτή απώλεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Happy Day σήμερα το πρωί, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, με την κουμπαριά πολύ πιθανό να γίνεται από τον κ. Αλαφούζο. 

«Φαντάζομαι ότι η κηδεία θα αλλάξει τα δεδομένα! Δεν μπορείς να κάνεις γλέντι σε 5 μέρες από την κηδεία!» είπε η παρουσιάστρια. «Νομίζω δεν κάνουνε γάμους, για 6 μήνες, στην Κρήτη αν έχεις νεκρό στην οικογένεια δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι!» σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

«Το ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει ένα μεγάλο γλέντι στο Καρπενήσι με αρνιά και με όργανα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει λόγω του θανάτου του επίτιμου Προέδρου. Φυσικά, ότι απόφαση και να ληφθεί θα είναι σεβαστή. Εγώ σκέφτομαι να είμαι 5 μηνών έγκυος, και έχω το άγχος να οργανώσω και το γάμο…! Σία μου, ένα πάνελ είναι με το μέρος σου!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

Πηγή: Youweekly

Forbes: Η λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως – Ποσά που ζαλίζουν

Eurovision 2025: Ρεκόρ 15ετίας! Η τηλεθέαση έφτασε το 64%

Σάλτσα καραμέλας με μούσμουλα

Αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία; 5 tips από τον ειδικό πριν επιστρέψεις

Προσθέστε αυτούς τους καρπούς στο πρωινό και απογειώστε μνήμη και συγκέντρωση

Εβελίνα Παπούλια: Ήταν συνειδητή η απόφαση να χωρίσουμε, δεν το βλέπαμε να προχωράει

Οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούν φύλλα για να καθαριστούν μετά το σεξ, σύμφωνα με μελέτη

Μπιμπέροβιτς: Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό