Η κόρη της Μαλβίνας Κάραλη Μελίτα, συγκινεί με το μήνυμα για την μητέρα της που έφυγε σαν σήμερα

07/06/2017 | 16:49

Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η Μαλβίνα Κάραλη. Ένα λαμπρό καλλιεργημένο μυαλό με ιδιαίτερες ικανότητες και μοναδικό ταλέντο. Πολλοί μάλιστα λένε πως η δημοσιογραφία δεν είναι ποτέ η ίδια μετά το θάνατο της Μαλβίνας.

Έλειψε από την Ελλάδα αλλά κυρίως έλειψε και λείπει από τους δικούς της ανθρώπους, αυτούς που την αγάπησαν και φυσικά τα παιδιά της! Η κόρη της Μελίτα με λίγες αλλά ουσιαστικές λέξεις και μια φωτογραφία της στο instagram έδειξε πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της! “5.475 μέρες / έτη φωτός, χωρίς” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, μετρώντας τις μέρες που λείπει η Μαλβίνα!

 Η Μελίτα συγκλόνισε γράφοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο ένα κείμενο για την μητέρα της και τη σχέση τους, το 2011 στη LIFO. “Διάβασε ένα απόσπασμα : Της αρέσουν οι λεμονιές, τα τακτοποιημένα συρτάρια, τα κλειστά παραθυρόφυλλα, να περπατάει ξυπόλητη στο σπίτι χειμώνα-καλοκαίρι. Της αρέσουν οι γάμοι, να γελάει, να μιλάει με τον εαυτό της την ώρα που μαγειρεύει. Δεν της αρέσουν οι αποτυχίες. Φοβάται τις αρρώστιες, την κανονικότητα, τις δυσάρεστες συζητήσεις”

tlife

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ