Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο ηθοποιός Τζέρι Λούις

06/06/2017 | 06:53

Ο «παλαίμαχος» ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας λόγω λοίμωξης της ουροδόχου κύστης αλλά αναμένεται να αναρρώσει και να ταξιδέψει στον Καναδά προς το τέλος του μήνα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ανέφερε χθες εκπρόσωπός του.

Ο 91χρονος σταρ εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί «αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες», είπε η Κάντι Κάζαου στο πρακτορείο Reuters.
Η Κάζαου είπε πως έχει ειδοποιηθεί ότι η αντιβίωση λειτουργεί και ο ηθοποιός «νιώθει καλύτερα».

Κάτοικος του Λας Βέγκας για πολλά χρόνια τώρα, ο Λούις έχει υποφέρει από μια σειρά παθήσεων, ενώ έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, φλεγμονώδη διαταραχή του πνεύμονα και χρόνιους πόνους στην πλάτη.
Ο Λούις απέκτησε φήμη τη δεκαετία του ’50 ως κωμικός σε night club, στη τηλεόραση και σε ταινίες, ξεκινώντας την καριέρα του ως αλλήθωρο «φιλαράκι» του καλοντυμένου γόη τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν.

Μετά το ξεκίνημα της ατομικής του καριέρας στον κινηματογράφο, ο Λούις γύρισε 45 ταινίες σε πέντε δεκαετίες.

Ήταν επίσης συνδεδεμένος για πολλά χρόνια με τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο για ανεύρεση πόρων προς όφελος της Ένωσης Μυϊκής Δυστροφίας, που παρουσίαζε κάθε χρόνο από το 1952 έως το 2011.

Ο Λούις προγραμματίζει να ταξιδέψει στον Καναδά για δεκαήμερο γύρισμα ταινίας στην οποία κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα προς το παρόν, είπε η Κάζαου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ