Στην Αθήνα ο «μισός» Μπο!

12/06/2017 | 09:00

Στην Ελλάδα έφτασε λίγο πριν τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Μπο, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη Τετάρτη. 

Ο γνωστός ράπερ, εμφανίστηκε στο χώρο των αφίξεων φανερά ευδιάθετος και αρκετά αδυνατισμένος, αφού ως γνωστόν έχασε 30 ολόκληρα κιλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στην πατρίδα και θα συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, που του έλειψαν τόσους μήνες. 

Στην Αθήνα ο «μισός» Μπο!

Ο πρώην παίκτης των Διάσημων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του είπε πως το Survivor είναι μια εμπειρία ζωής που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ και τόνισε πως θα ήθελε νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο.  

«Για εμένα το Survivor  είναι εμπειρία ζωής! Κατάλαβα πως τα μικρά πράγματα είναι και τα σημαντικά! Για παράδειγμα όταν ο Γιώργος Χρανιώτης πεινούσε πάρα πολύ και δεν ήταν καλά και με μια κουβέντα που κάναμε μπόρεσα να του βγάλω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης! Να καταλάβει ότι μπορεί τώρα να πεινάμε αλλά αυτό θα αλλάξει! Μικρές στιγμές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά αλλά παράλληλα πάρα πολύ σημαντικές!», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε. «Εγώ θέλω νικητής να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Γιατί  του αξίζει, για ότι έχει προσφέρει για αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του και για την ομάδα του! Θα ήθελα πάρα πολύ τον Ντάνο, το παιδί της Σκιάθου, να κερδίζει αυτό το παιχνίδι!».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ