Πως έχασε τις αποταμιεύσεις του ο Στάθης Ψάλτης λίγο πριν φύγει από τη ζωή

30/11/2017 | 18:59

Θύμα απάτης είχε πέσει ο Στάθης Ψάλτης λίγο πριν φύγει από τη ζωή με αποτέλεσμα να χάσει όλες του τις αποταμιεύσεις.

Στην τελευταία του καλοκαιρινή περιοδεία, τον επισκέφθηκαν δυο καλοντυμένοι άνδρες, οι οποίοι λέγοντας του ότι είναι από το Υπουργείο Οικονομικών του πρότειναν να τους δώσει όλα του τα χρήματα για να τα επενδύσουν έτσι ώστε να μην τα χάσει με τα capital controlς, σύμφωνα με το Full life.

Όπως του είπαν, εκείνοι θα του έδιναν το ποσό της επένδυσης του σε πλάκες χρυσού μέχρι να του επιστρέψουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αείμνηστος ηθοποιός πείστηκε από τα λεγόμενα τους. Τα χρήματα έκαναν φτερά, οι πλάκες χρυσού δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του και αυτό ήταν κάτι που του κόστισε.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με το δημοσίευμα ακόμα γίνεται έρευνα.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ