Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

27/06/2018 | 11:35

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο δικηγόρος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και ζήτησε αμέσως από την κόρη του, Μαρία Ελένη να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Μαρία Ελένη αμέσως τον συνόδευσε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο ποινικολόγος παρέμεινε στα εξωτερικά ιατρεία για έναν πλήρη έλεγχο, προκειμένου να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια αποχώρησε αφού η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ανακουφισμένη η κόρη του είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: “Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο!”.

Πηγή: gossiptv.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ