Ποιος είναι o Αχαιός Tonis Sfinos; – Ο 40χρονος Θάνος Κιούσης αποκαλύπτεται – ΦΩΤΟ

23/07/2018 | 10:02

Το κοινό τον ξέρει ως Toni Sfino. Ο playboy αυτός έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο και σε κάθε συναυλία, τα… τσικάκια να παραληρούν για πάρτη του. Ποιος όμως ο Tonis Sfinos όταν σβήνουν τα φώτα;

Λέγεται Θάνος Κιούσης. Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο, σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου. Μικρός θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Monty Pyhthons, τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τον Pablo Francisco.

Προτού υιοθετήσει την περσόνα του Τόνι Σφήνου, είχε φτιάξει την ομάδα θεάτρου δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και την μπάντα ΣΑΛΑΤΑ, που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια.

juyhgf-4.jpg

Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Ο πρώτος άνθρωπος που αποκάλυψε τηλεοπτικά την ταυτότητά του ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού.

Γυναίκα του είναι η 27χρονη Ιωάννα Γραμματικού, η οποία μεγάλωσε στη Βούλα, έχει δύο μικρότερες αδερφές, έχει εξοχικό στις Σπέτσες και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Είναι μαζί με τον Θάνο εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στο καμαρίνι του, όταν η Ιωάννα πήγε να τον συγχαρεί για το live του. Κάπως έτσι έγινε ορκισμένο τσικάκι.

Πριν από δύο ε8δομάδες, έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η γυναίκα του γέννησε κοριτσάκι.

juyhgf-5.jpg

Σε όλες του τις συνεντεύξεις αρνείται να μιλήσει ως Θάνος Κιούσης. Η ιστορία που του αρέσει να διηγείται ως Τόνι Σφήνος είναι ο κρυφός του γάμος στην Αμερική, το «στιγμιαίο λάθος» με τη Λόλα, μια φίλη του.

Πηγή: Down Town

 

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο προς Πλατάνι – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός 47χρονος άνδρας

Πάτρα: Κινδύνεψαν σπίτια από φωτιά στην Ανθούπολη (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: “Έπιασαν” τη φωτιά στον Ριόλο οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ