Η ανάρτηση του Κώστα Τουρναβίτη για τον χαμό του αδελφού του και της Χρύσας Σπηλιώτη – ΦΩΤΟ

04/08/2018 | 15:25

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, καθώς χθες πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φωτιά.

Ανάμεσά τους, συγκαταλέγονται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, καθώς και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης.

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, θέλησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, να ευχαριστήσει τον κόσμο που του συμπαραστέκεται αυτές τις δύσκολες ώρες.

“Ευχαριστώ πολύ για τα συλλυπητήρια, αιωνία τους η μνήμη”, έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ ανέβασε φωτογραφίες του αδικοχαμένου ζευγαριού.

Ο ίδιος, μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζε και έψαχνε σημάδια ζωής από τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, είχε βουτήξει στην παραλία «Αργυρά Ακτή» στο Μάτι, προκειμένου να ερευνήσει ο ίδιος το σημείο.

588062_84ab6ff569-9c7948b511316cfe.jpg

Πηγή: enikos.gr

Η λεκτική βία μπορεί να μεταβάλει τον εγκέφαλο των παιδιών

Σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένη μέσα στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί

Θοδωρής Αθερίδης: Έπαθε εγκεφαλικό στο θέατρο – «Μούδιασαν η γλώσσα, το μάγουλο και το χέρι»

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος