Πότε κάνει πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

27/09/2018 | 07:49

Ο ΣΚΑΪ επιστρέφει με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί το My Man Can να σταμάτησε, όμως ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στο «τιμόνι» του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο σταθμός εξέδωσε σχετικά με την εκπομπή επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Χορευτές, τραγουδιστές, μάγοι, εντυπωσιακά ακροβατικά παίρνουν θέση στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και προσπαθούν να εντυπωσιάσουν επιτροπή και κοινό.

Τα γυρίσματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ξεκίνησαν σε ένα νέο εντυπωσιακό και με πολύχρωμο σκηνικό εν όψει της πρεμιέρας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κριτική επιτροπή με τον ευρηματικό Γιώργο Καπουτζίδη, την πάντα υποστηρικτική Μαρία Μπακοδήμου και τον Σάκη Τανιμανίδη έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε δοκιμασία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της, έτοιμη να ξεχωρίσει το ΤΑΛΕΝΤΟ.

Ο Γιώργος Λιανός on stage και backstage υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους και τους παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο