Ελένη Φουρέιρα: Πλατινένιο το «Fuego» στην Ισπανία!

07/11/2018 | 08:02

Ακόμα μία θριαμβευτική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το «Fuego» έγινε πλατινένιο στην Ισπανία! Μάλιστα, η απονομή έγινε λίγο πριν «μαγέψει» με την εμφάνισή της τα μουσικά βραβεία της χώρας.
Εν μέσω της sold out πολύμηνης ευρωπαϊκής της περιοδείας και με το νέο της τραγούδι «Tómame» να συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια βρέθηκε στην Μαδρίτη, όπου, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του κατάμεστου WiZink Center, στα μοναδικά μουσικά βραβεία που διοργανώνονται στην Ισπανία, τα Los40 Music Awards.

Ο CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, η Ελένη Φουρέιρα και ο Marketing Services & Business Developemt Director της Sony Music Iberia, Domingo Olivo

Λίγο πριν την εμφάνιση της, έγινε η απονομή του πλατινένιου δίσκου από τον CEO της Sony Music Iberia, José María Barbat, παρουσία του CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργου Αρσενάκου. Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη παρέλαβε την σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.

Νίκος Πελετιέ: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Power of Love

Εξωτική φρουτοσαλάτα με λικέρ και αμύγδαλο

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 100 τ.μ δίπλα στα Ψηλαλώνια

 Δήμος Ζαχάρως: 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ

Κρήτη: Έκρηξη σε δημοτικό σχολείο

Με έργα για βιολί ξεκίνησε η 2η εβδομάδα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι δεν πηγαίνουν στη συνάντηση με Βρούτση – Στον αέρα το πρωτάθλημα μπάσκετ