Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος»

13/11/2018 | 11:41

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μετά από αρκετά όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις και μια μακρά πορεία στο χώρο των media, φέτος αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση του My Style Rocks και να βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε ύστερα από δύο γάμους, δύο διαζύγια και τρία παιδιά, τις δυσκολίες που έχει η εξίσωση ενός γάμου.

«Το πιο δύσκολο στην εξίσωση των σχέσεων είναι να αποδεχτείς κατ’ αρχάς τον ίδιο σου τον εαυτό. Να αποδεχτείς τις καλές και τις κακές πλευρές σου. Να μάθεις να συγχωρείς, να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να πεις τις αλήθειες σου. 

Όταν δεις τη δική σου αλήθεια, είσαι έτοιμος να δεχτείς και την αλήθεια της συντρόφου σου. Κάνοντας τον απολογισμό μου, μπορώ να σου πω ότι υπήρξα κακός σύζυγος. Και με τη Μαρία και με τη Σήλια (σ.σ. Δραγούνη). Κι όταν λέω κακός, το εννοώ με την έννοια ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ πολλά δικά μου ελαττώματα, τα οποία έπρεπε να είχα βάλει σε τάξη» λέει με ειλικρίνεια.

Δήμος: Οι τυχεροί πατρινοί που τους επιστρέφει χρήματα από χρέη και δεσμεύσεις λογαριασμών

Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη

Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Eurovision: Η αποθέωση της Klavdia από το Spotify, τα στοιχήματα και τα παρατράγουδα

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ