Ζένια Μπονάτσου: «Έχω ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα. Το είχε και ο πατέρας μου…»

27/11/2018 | 21:32

Η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του «The 2night Show», το βράδυ της Δευτέρας. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου μίλησε ανοιχτά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αρκετές αποκαλύψεις. Μάλιστα, με αφορμή την αιτία θανάτου του πατέρα της, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κληρονομήσει το ίδιο αυτοάνοσο νόσημα μ’ εκείνον.

«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας