Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ τον Τραμπ

18/01/2019 | 17:56

«Δεν πρόκειται ποτέ να υποδυθώ σε κάποια ταινία τον Ντόναλντ Τραμπ» δηλώνει ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, σε συνέντευξή του.

«Για κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι, βρίσκω πάντα κάπου κάποια συμπόνια», δήλωσε ο 75χρονος Ντε Νίρο. «Ασχολούμαι με τον  κάθε χαρακτήρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κοιτάζοντάς τον από κάθε πλευρά, μέχρι να βρω κάτι στο οποίο μπορεί να αναφέρομαι συναισθηματικά –και αυτό καθιστά την εικόνα που δίνω γι’ αυτόν, κατανοητή» λέει ο ηθοποιός και προσθέτει: «Με τον Τραμπ κάθε μέρα προσπαθώ να βρω κάτι που να μου δίνει συμπόνια. Δεν μπορώ να το πετύχω. Είναι αδύνατο. Έτσι, εάν μου προτείνουν να παίξω τον Τραμπ, η απάντησή μου θα είναι: “Ποτέ”».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «είναι φοβερά απερίσκεπτος». «Ο Τραμπ είναι μια σαφής απειλή για την Αμερική – και για τη δημοκρατία και για πολλές αξίες που είναι σημαντικές για εμάς», τονίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει επανειλημμένα πάρει δημοσίως θέση εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ στο παρελθόν. Τον περασμένο Ιούνιο, στην απονομή των βραβείων Tony για τις θεατρικές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ, στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και εξύβρισε τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον  κατηγόρησε ως «ρατσιστή».

Όπως, χαρακτηριστικά, έχει πει: «Είμαι αναστατωμένος με ό,τι συμβαίνει στις ΗΠΑ. Όταν είδα κάποιον σαν αυτόν να γίνεται πρόεδρος, σκέφτηκα: “ok, ας δούμε τι κάνει, μπορεί να αλλάξει”. Αλλά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Όλα μου δείχνουν ότι είναι πραγματικός ρατσιστής. Πίστευα ότι, ως κάτοικος Νέας Υόρκης, θα καταλάβαινε τη διαφορετικότητα της πόλης, αλλά είναι τόσο κακός όσο πίστευα και πριν και ακόμα χειρότερα. Είναι ντροπή. Είναι ένα κακό για τη χώρα».

 

Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης φώτισε τη ζωή μου»

Στο νοσοκομείο μοντέλο που έκανε σεξ με 583 άντρες σε έξι ώρες

Bad eggs – «Οδύσσεια / ένα έπος της φωτιάς και του σπαθιού» στο θέατρο act

Εργκίν Αταμάν: Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, αλλά τη Φενέρμπαχτσε

Ο χώρος του Συμποσίου Χαρακτικής ανοίγει τις πύλες του σε καλλιτέχνες και το ευρύ κοινό, στην Πάτρα

Βρετανία: Χημικός ευνουχισμός σε κατάδικους σεξουαλικών εγκλημάτων

Η Χορευτική Εστία Πατρών παρουσιάζει την ετήσια παράσταση με τίτλο “Χελιδονάκι Πέταξε…”

Αλλάζει ο καιρός από τα Δυτικά – «Έρχεται οργανωμένη διαταραχή από την Κεντρική Ευρώπη»