MasterChef 3: Χαμός και «Γαλλικά» – ΒΙΝΤΕΟ

13/02/2019 | 14:05

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef 3 και όπως ήταν φυσιολογικό, ο εξώστης πήρε φωτιά.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Αλκηστις, η Εύα και ο Παντελής, οι οποιοι ενώ μαγείρευαν άκουγαν και τις οδηγίες που τους έδιναν οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη.

Ωστόσο οι μάγειρες του MasterChef που ήταν εκτός δοκιμασίας άρχισαν γρήγορα να εκνευρίζονται με το πόσο αργά μαγείρευαν οι διαγωνιζόμενοι.

«Αμα δεν βγάλεις πιάτο θα γίνει χαμός», ανέφερε ένας από πάνω, ενώ ένας άλλος φώναζε με νεύρα «Οχι άλλο δάχτυλο θα στο κόψω. Τελείωνε».

Την ίδια στιγμή, μερικοί υποστήριζαν πως η Αλκηστις δεν θα προλάβει να βγάλει πιάτο, με αποτέλεσμα εκείνη να θυμώσει και μετά την δοκιμασία να δηλώσει πως δεν δέχεται τέτοιες εκφράσεις την ώρα που προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dK-NXCk-rWk

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους