Τομ Φορντ: Ο Διάσημος σχεδιαστής δηλώνει βαμπίρ και αποφεύγει το φως

02/05/2019 | 10:04

Αποφεύγει να συχνάζει σε μέρη με φωτισμό οροφής και επίσης δεν κυκλοφορεί στο φως της ημέρας. Ο λόγος για τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ.

Ο σχεδιαστής παραδέχτηκε στους The New York Times ότι αν βρίσκεται σε ένα χώρο με φωτισμό, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον προσαρμόσει ή να αφαιρέσει λαμπτήρες που κρέμονται από την οροφή.

Η αποστροφή του Τομ Φορντ στα πολλά φώτα οδήγησαν τους υπεύθυνους του Tower Bar στο Λος Άντζελες να απευθυνθούν σε ηλεκτρολόγο για να προσθέσουν ειδικό διακόπτη, ώστε μόλις φθάνει ο σχεδιαστής μόδας στο τραπέζι που είναι πάντα κρατημένο για εκείνον να σβήνουν τα φώτα.

Στη συνέντευξη ο σχεδιαστής αποκαλύπτει ότι έχει και άλλα χαρακτηριστικά… βαμπίρ, φορά μόνο μαύρα ρούχα, καθώς δεν του αρέσουν τα χρώματα πάνω του, τα θεωρεί «κραυγαλέα» και δεν έχει καμία επιθυμία να βγαίνει έξω το μεσημέρι.

«Δεν μου αρέσει το μεσημέρι. Βγάλτε μία φωτογραφία οπουδήποτε στον κόσμο μεσημέρι. Θα φαίνεστε σαν κόλαση. Όλοι φαίνονται σαν κόλαση. Εκτός αν είσαι 18 ετών και κάτω. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν είσαι στα καλύτερά σου. Μου αρέσει το φως της ημέρας, αλλά όχι για να εμφανίζομαι δημόσια» ανέφερε.

Ο Φορντ δηλώνει επίσης στους The New York Times ότι είναι «ένας υπερ-υπερ-Παρθένος» και ότι η συμπεριφορά του (και ιδιαίτερα η απέχθεια για το φως που δεν κολακεύει) είναι ευθυγραμμισμένη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Παρθένοι είναι ένα από τα πιο σχολαστικά ζώδια. Είναι λεπτολόγοι, εργατικοί τελειομανείς, τείνουν επίσης να έχουν ντροπαλή πλευρά και είναι εξαιρετικά ευσυνείδητοι. Ο προσωπικός ορισμός του σχεδιαστή φαίνεται να συμπίπτει με αυτόν των εμπειρογνωμόνων: «Τελειομανής, σχολαστικός, υποτίθεται. Κατά τα φαινόμενα συγκρατημένοι και απόμακροι. Είμαστε σίγουρα σπιτόγατοι. Αγαπάμε το σπίτι».

Ακολουθεί vegan διατροφή, όπως αναφέρει στη συνέντευξη, από τότε που είδε το ντοκιμαντέρ «What the Health» επιτρέποντας περιστασιακά στον εαυτό του ένα κομμάτι σολομό.

Ζυγίζεται καθημερινά, διατηρεί το βάρος του στα 75 κιλά και δεν πίνει αλκοόλ τα τελευταία χρόνια, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Ο Τομ Φορντ, ο οποίος θα είναι ο επόμενος επικεφαλής του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) έχει περάσει τη μισή του ζωή σπουδάζοντας και στη συνέχεια δουλεύοντας στην Ευρώπη. «Αν η αμερικανική μόδα πρόκειται να ανθίσει, θα πρέπει να απορρίψει την ιδέα ότι είναι αμερικανική μόδα και να γίνει παγκόσμια» τόνισε.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ