Η Κατερίνα Ντούσκα στον ΑΝΤ1: Όνειρό μου η συμμετοχή στην Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ

15/05/2019 | 22:44

Την ελπίδα της ότι το “Better Love” μπορεί να κατακτήσει ακόμη και την κορυφή στον τελικό της Eurovision, το Σάββατο, εξέφρασε η Κατερίνα Ντούσκα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά την πανηγυρική πρόκρισή της στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού.

“Βεβαίως και ελπίζω. Νομίζω δεν γίνεται να φτάσει κανείς ψηλά, αν δεν το πιστεύει αυτό. Εξαρχής πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό που έχουμε να πούμε. Εγώ νιώθω ότι είμαστε μία ξεχωριστή πρόταση και θα δώσουμε τα πάντα”, δήλωσε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

Σε ερώτηση εάν η ελληνική συμμετοχή αντιμετώπισε προβλήματα στις πρόβες, η Κατερίνα Ντούσκα απάντησε ότι δεν πήγαν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει, “αλλά μας έχουν υποσχεθεί ότι θα λυθούν όλα στον τελικό”.

Όπως εξήγησε, “δουλεύουμε ακόμα κάποια πλάνα μας, και είχαμε κάποια τεχνικά ζητήματα με τον ήχο, δεν ήμασταν οι μόνοι βέβαια, αλλά ευελπιστώ πως θα είναι πολύ καλύτερο και ηχητικά”.

Ειδικά για τον ήχο κατά τον χθεσινό ημιτελικό, είπε πως “νιώθω ότι η έντασή μας ήταν διαφορετική, ήταν πολύ πιο χαμηλή από τις υπόλοιπες αποστολές. Πολλοί είχαν παράπονα” και πρόσθεσε: “Προσπαθούμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τον τελικό”.

Απαντώντας στις κριτικές που ακούστηκαν στην Ελλάδα σχετικά με την σκηνοθεσία και τα κοστούμια, τόνισε πως αυτές δεν την αφορούν. “Εγώ εκφράζω την προσωπική μου καλλιτεχνική ταυτότητα, ο κάθε καλλιτέχνης αυτό οφείλει να κάνει και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε ποτέ να αρέσουμε σε όλους”.

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο