Στη Μύκονο η μητέρα της Naomi Campbell – Ποζάρει με μαγιό στα 67 της και εντυπωσιάζει

11/06/2019 | 12:20

Στη Μύκονο βρίσκεται η μητέρα της Naomi Campbell με αφορμή μία φωτογράφιση εταιρείας ρούχων.

Η Valerie Campbell στα 67 της χρόνια όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα.

«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω» αναφέρει με αφορμή το ταξίδι της στην Ελλάδα και την φωτογράφιση.

«Οπότε η απάντησή μου, όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν, γιατί όχι;» αναφέρει σε δηλώσεις της και πρόσθεσε: «Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές. Για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι».

Η μητέρα της Naomi χάρηκε τον ήλιο και τις ομορφιές του νησιού και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της; Η ίδια το απέδωσε στο ότι πάει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει πιλάτες και βάρη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Valerie Campbell είναι Τζαμαϊκανή και στο παρελθόν υπήρξε χορεύτρια μπαλέτου με το όνομα Exotica. Είχε χορέψει για τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σάχη του Ιράν.

Σε ηλικία 35 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους και αναγκάστηκε να κάνει μαστεκτομή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται Μάρτυρας του Ιεχωβά. Στο πλευρό της βρίσκονται η κόρη της, Naomi και ο γιος της Πιέρ που απέκτησε από άλλο γάμο.

Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών: Μία Διάλεξη και μια Μουσική που … διαπερνά τα Βαλκάνια…

Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση υποψήφια δήμαρχο και άλλους 3 ανθρώπους

X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

ΚΕΔΗΠ: Ανοικτή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα του Κόμβου Εκπαίδευσης

 Σαλάτα του Καίσαρα με σολομό

Πάτρα: Κηδεύεται την Τετάρτη η Ειρήνη Παπαδάτου

Ελληνικό: «Κλειδί» η νεκροψία – νεκροτομή για τους μυστηριώδεις 3 θανάτους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα