Αλίκη Βουγιουκλάκη: 23 χρόνια χωρίς την νεράιδα

21/07/2019 | 09:06

23 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη συμπληρώθηκαν χθες και λιγοστοί ήταν αυτοί που τη θυμήθηκαν στο μνημόσυνο που έγινε το πρωί από το Α Νεκροταφείο της Αθήνας.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Το παρών έδωσε ο αδελφός της Αντώνης μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Κώστα Πρέκα, την Άριελ Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Φιλίτσα Καλογεράκου, την μόνιμη βοηθό της, την Άντα και λίγους φίλους της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες φωτογραφίες από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και έγραψε:

«Σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Βουγιουκλάκη, που «έφυγε» 23 Ιουλίου… Αποφράδα ημέρα, δυστυχώς, για την Ελλάδα. Λίγοι φίλοι αποτίσαμε φόρο τιμής μαζί με τον αδελφό της Αντώνη τον Κώστα Πρέκα, την Αριελ Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μάνο Ιερωνυμάκη, την Φιλίτσα Καλογεράκου, την μόνιμη βοηθό της την Άντα και λίγους φίλους της. ΑΛΙΚΆΚΙ μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Εσύ έδωσες στην μεταπολεμική Ελλάδα ένα παλμό χαράς και νιότης… Εσύ μας χάρισες ωραίες ανεπανάληπτες στιγμές… Κι εγώ από την λατρεία που σου είχα, όπως και τα πιο πολλά παιδιά του ’60, λες κι ήσουν νεράιδα, αγάπησα το θέατρο κι έγινα Ηθοποιός….».

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)