Γιάννης Πουλόπουλος: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του

24/08/2019 | 22:48

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε γνωστό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη με μια ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την εισαγωγή του στο χειρουργείο, αφού πόζαρε με  την χειρουργική ρόμπα και τον χειρουργικό σκούφο.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους τους ανησύχησαν και έτσι ο Γιάννης Πουλόπουλος με μια νέα ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου, διευκρίνισε τι ακριβώς έχει συμβεί με. «Τώρα πια δεν θα μπορεί κανείς να μου… κόψει τη χολή! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και προπάντων τον γιατρό μου Μάριο Παπουδο και όλο το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν για την περιποίηση».

Δες τη φωτογραφία:

Γιάννης Πουλόπουλος: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)