Κώστας Κόκλας: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα συμμετέχει

31/08/2019 | 21:08

Ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του ALPHA είναι το ερωτικό θρίλερ «Έρωτας μετά», που προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου στην prime time ζώνη, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς, όπως: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης κ.ά. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, στο καστ ανήκε, μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», ο ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει και να απαντήσει θετικά στην πρόταση για τη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Οι υπεύθυνοι του ALPHA αναζήτησαν τον ιδανικό ηθοποιό που μπορεί να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κώστα Κόκλα. Οι πληροφορίες του περιοδικού θέλουν τον ηθοποιό να κάνει τον αδερφό της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Βάσω Λασκαράκη.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ