H Χρύσα Ρώπα αποχώρησε από την παράσταση Glorious – Τι συνέβη;

11/09/2019 | 10:36

H Χρύσα Ρώπα αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση «Glorious» σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Σας έχω μια θεατρική ανατροπή αρκετά μεγάλη. Στην παράσταση Glorious αναμέναμε να δούμε τη Χρύσα Ρώπα στον εμβληματικό ρόλο της Florence και βέβαια όλο το υπόλοιπο καστ ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Κουρή, Μαρία Ανδρούτσου, Νεφέλη Ορφανού.

Μια κυρία δεν θα είναι στο θίασο. Η Χρύσα Ρώπα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης, η οποία απ’ ότι μαθαίνω, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, δεν θα είναι στην παράσταση τελικά και υπάρχει λόγος που δεν θα είναι.

Τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου έργου θα έκανε ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου της Βουλγαρίας Ιβάιλο Χρίστοφ και οι πρόβες του δεν συμβάδιζαν με το πρόγραμμα της Χρύσας γιατί  στη συνέχεια άλλαξε το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει για την παράσταση.

Η Χρύσα Ρώπα, επίσης, έχει κλείσει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, που θα επαναλάβει το Toc Toc», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία