«Λύγισε» ο Κρατερός Κατσούλης όταν αποχαιρέτησε τον Πάνο Χατζηκουτσέλη

24/03/2020 | 22:17

 

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη βύθισε στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε μέσα από την εκπομπή του στο Star Channel, «Στη Φωλιά των ΚουΚου» να αποχαιρετήσει τον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

«Έφυγε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, χρόνια φίλος του Πάνου και συνεργάτης. Εγώ τον αποχαιρέτησα στα δικά μου social media.

Ο Πάνος για μένα υπήρξε ο πρώτος πρώτος δάσκαλος πριν τις σχολές, πριν από οτιδήποτε, σε μια ηλικία 17 – 18 ετών, γιατί τύχαινε να είναι οικογενειακός φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου σε παιδικές εκπομπές τότε. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά γλυκός, βαθιά ευγενής, με ένα ασύλληπτο χιούμορ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα με τα μέτρα που απαιτούνται, μέχρι 10 άτομα.

Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι! Ευχαριστώ πολύ!», είπε λυγίζοντας στον τηλεοπτικό αέρα ο Κρατερός Κατσούλης.

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμά τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων

Croque madame με κρουασάν

Ανοιξιάτικη αποτοξίνωση: Τροφές που καθαρίζουν τον οργανισμό και χαρίζουν ενέργεια

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Γιορτή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την επιτυχία της Klavdia στη Eurovision

Κατοικίδιο και τρίτη ηλικία: Με ποιον τρόπο ένας σκύλος ή μια γάτα μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ηλικιωμένου

Ερντογάν σε Σάντσεθ: Σημαντικό βήμα οικοδόμησης εμπιστοσύνης οι συνομιλίες για την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη

Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ακριβώς ότι δεν είχαμε κάνει πέρυσι στο Βερολίνο»