Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

21/03/2020 | 20:00

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Νέλιο Μεντόντσα» πήρε η Ντολόρες Αβέιρο και πλέον επιστρέφει σπίτι, μαζί με τον αγαπημένο της γιο.

Η 65χρονη μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο νοσηλεύθηκε για σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη και οδήγησε τον Πορτογάλο σταρ να εγκαταλείψει το Τορίνο στις 3 Μαρτίου για να βρεθεί κοντά της.

Πλέον, εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στη Φουντσάλ της Μαδέιρα, γενέτειρά του, εκεί που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό μετά τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις των Μπιανκονέρι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ