MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Ντέμης στην Κατερίνα – ΒΙΝΤΕΟ

21/05/2020 | 20:39

Η Ντέμη Γεωργίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την πρώην συμπαίκτριά της στο MasterChef 4, Κατερίνα Λένη. Η vegan μαγείρισσα του διαγωνισμού μαγειρικής αναφέρθηκε επίσης και στα σχόλια της Κατερίνα για τα φυτικά σαλάμια.

«Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα τέτοιο. Ήταν μια άτυχη στιγμή που η Κατερίνα κάτι μπορεί να είδε λάθος ή να έφαγε εκείνη φυτικά σαλάμια. Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι το έκανε από κακία, ούτε ότι ήθελε να εκθέσει εμένα και το εστιατόριό μου. Έπαθα ένα σοκ αλλά τι να κάνουμε; Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας», είπε η Ντέμη.

«Το “κομμώτρια” είναι ένας τίτλος που μπορεί να είναι το επάγγελμά της. Δεν το είπα σε καμία περίπτωση άσχημα. Δεν το είπα για να νιώσει άσχημα. Απλά θεώρησα ότι σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό, εμείς βγήκαμε πιο πολύ να δείξουμε τη μαγειρική μας πορεία και ο Διονύσης με την Κατερίνα ήταν λίγο πιο ερασιτέχνες. Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα, ούτε να νιώσει η κοπέλα άσχημα, σε καμία περίπτωση. Αν την έχω στεναχωρήσει ζητάω συγγνώμη», ήταν τα λόγια της Ντέμης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης