Νίκος Μουρατίδης για κολλητή φίλη και συγκάτοικο της Μάρθας Καραγιάννη: Έχει διώξει φίλους από το περιβάλλον της

06/11/2020 | 09:54

 

 

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος συνομίλησε με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για όλα.

Ένα από τα θέματα τα οποία «έπεσαν στο τραπέζι» των συζητήσεων ήταν η Μάρθα Καραγιάννη και ανάρτησή που είχε κάνει για την υγεία της καθώς και το σάλο που δημιουργήθηκε.

Ο Νίκος Μουρατίδης απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”.

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.

Το τι μηνύματα μου έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους αυτή η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα. Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα”.

Έχει το δικαίωμα κάποιος, ο οποίος είναι μέσα στο σπίτι, συγκάτοικος, να κάνει όλη αυτή την ίντριγκα; Δεν το κάναμε από κακία, είπαμε “μια προσευχή για τη Μάρθα”. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό το πράγμα και δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Αυτή η γυναίκα συστήνεται ως συγκάτοικος».

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!