Ο Χάρισον Φορντ αποτίει φόρο τιμής στον Σον Κόνερι

04/11/2020 | 18:24

Ο Χάρισον Φορντ απέτισε φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή του σε ταινία της κινηματογραφικής σειράς Ιντιάνα Τζόουνς, Σον Κόνερι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ από το 1962 έως το 1982, πέθανε στον ύπνο του και έδινε μάχη με άνοια πριν από το θάνατό του. Ήταν 90 ετών.

Ο Σον Κόνερι ήταν ο Χένρι Τζόουνς ο Πρεσβύτερος, πατέρας του Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ), το 1989 στην τρίτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς με τίτλο «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία».

Σε δήλωσή του στο THR, ο Χάρισον Φορντ τόνισε: «Ήταν ο πατέρας μου… όχι στη ζωή… αλλά στο Indy 3. Δεν γνωρίζεις την ευχαρίστηση έως ότου κάποιος σε πληρώνει για να πάρεις τον Σον Κόνερι για μια βόλτα στην καρότσα ρωσικής μοτοσικλέτας που αναπηδά κατά μήκος ενός ανώμαλου, ορεινού μονοπατιού με στροφές και να τον παρακολουθείς να ταρακουνιέται».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε