Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Αθηνά Οικονομάκου – Το πρώτο της μήνυμα

15/01/2021 | 18:46

 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μαζί έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μάξιμο και όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αθηνά είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Με μια λιτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη Αθηνά αποκάλυψε πως περιμένει τον πελαργό για δεύτερη φορά.

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της, Μάξιμο.

Από εκείνη την ώρα, η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και μηνύματα από φίλους, συγγενείς και άτομα που την ακολουθούν στα social media.

H Αθηνά Οικονομάκου με ένα instastory που έκανε το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για το νέο μέλος στην οικογένεια της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Θυμίζουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης