Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Βόσκαρης βασανίζει άγρια τη Σοφούλα μετά το γάμο τους

23/01/2021 | 11:40

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνουν συχνά ρεκόρ τηλεθέασης. Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας που μπορείς να διαβάσεις εδώ, στα επόμενα επεισόδια έχουμε ακόμα πιο καθηλωτικές περιπέτειες των ηρώων του Διαφανίου.

Ο πόλεμος της Ελένης και το Βόσκαρη θα έχει νικητή μια τον έναν και μια τον άλλον. Κάποια στιγμή, η Ελένη, καταφέρνει να στείλει το Βόσκαρη στον Εισαγγελέα, αλλά εκείνος καταφέρνει ξανά να τη γλιτώσει και να γυρίσει θριαμβευτικά στο Διαφάνι. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV Sirial, θα επιστρέψει με τη Σοφούλα να ενθουσιάζεται λέγοντάς του:”Αγάπη μου το ήξερα πως είσαι αθώος”! Εκείνος της ζητάει να ορίσουν ημερομηνία γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γάμος τους γίνεται χωρίς την παρουσία της οικογένειάς της.

Η Σοφούλα είναι μόνη της αλλά είναι ευτυχισμένη γιατί παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπά, και όπως νομίζει την αγαπά και εκείνος. Δυστυχώς το όνειρο που ζει μετατρέπεται σε εφιάλτη, από την πρώτη νύχτα του γάμου της. Τη νύχτα αυτή που θα έπρεπε να είναι η ομορφότερη της ζωής της εκείνη θα δει το πραγματικό σκληρό πρόσωπο του Μάνου Βόσκαρη. Όπως κάνει με όλες τις γυναίκες της φέρεται βίαια. Θα τη βιάσει και θα της φερθεί απάνθρωπα. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή για όσα θα βιώσει στο πλευρό του η 19χρονη κοπέλα. Εκτός από την άσχημη συμπεριφορά, ο Βόσκαρης θα χτυπάει τη Σοφούλα και θα της κάνει μαύρη τη ζωή. Η Σοφούλα θα νιώσει ταπείνωση και ντροπή αλλά δεν θα μιλήσει σε κανέναν.

Ο Άγγελος αλλά και ο Τόλλιας με την Παγώνα θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι η Σοφούλα δεν περνά καλά στο γάμο της. Προσπαθούν να τη βοηθήσουν αλλά εκείνη τους κρύβει όσα δραματικά ζει γιατί θέλει να δείξει ότι διάλεξε τον σωστό άνδρα.

Θα σταματήσουν τα βασανιστήρια για τη Σοφούλα; Και πως;

Portobello pizza
25/06/2025 | 14:48

Μ. Κατρίνης: «Δεν νοείται κοινή ευρωπαϊκή άμυνα με την Τουρκία, όταν απειλεί την Ελλάδα»

Ο Δήμαρχος Πατρέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ 18

Σία Αναγνωστοπούλου: Αυθαιρεσίες για ακόμα μια φορά στον βράχο της Ακρόπολης;

Απόστολος Σταθόπουλος: Φθορές στους κυβόλιθους, σπασμένα φρεάτια και ξεραμένα δέντρα στον πεζόδρομο της Μαιζώνος

Δήμος Ερυμάνθου: Εγκρίθηκε η προμήθεια οχημάτων πολιτικής προστασίας

Συνελήφθη γυναίκα για την πυρκαγιά στη Χίο – Έσβησε τσιγάρο και έπιασε φωτιά

Προφυλακιστέος ο Αζέρος που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα – Ισχυρίστηκε ότι είναι τουρίστας και φωτογράφιζε τοπία

Θεόδωρος Ξυλιάς: Ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή για το νερό