Λίλιαν Αρχοντή : «Έστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Φιλιππίδη – Εξαιρετικός άνθρωπος ο Χαϊκάλης»

17/02/2021 | 22:14

 

 

Μέσα στο ορυμαγδό καταγγελιών και αποκαλύψεων η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή θέλησε… να εκφράσει τη συμπαράστασή της σε όλους όσοι καταγγέλλονται.

Συγκεκριμένα, η κ. Αρχοντή αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στους Κώστα Σπυρόπουλο, Πέτρο Φιλίππιδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο Ταμάμ. Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του. Η συνεργασία μας και με τους τρεις, ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απ’ έξω. Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ» είπε χαρακτηριστικά η Λίλιαν Αρχοντή στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ. 

«Έστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο Πέτρο Φιλιππίδη.

«Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο, ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα όπως την σύζυγό του και τον γιο τους» συμπλήρωσε.

«Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είμαι δίπλα του, στο πλευρό του, όπως και στη γυναίκα του και στο παιδί τους» έγραψε στο μήνυμα.

«Δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω την συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου. Η θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, όπως κι ο Δημήτρης Λιγνάδης, δε σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό» κατέληξε.

Φρίκη στο Μιλάνο: Κινητήρας αεροπλάνου «ρούφηξε» άνδρα στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Κατάσταση συναγερμού για 4 Περιφέρειες, στο “πορτοκαλί” η Δυτική Ελλάδα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί οφθαλμικές σταγόνες – Κίνδυνος μικροβιακής μόλυνσης του προϊόντος

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Παιδικό Σταθμό της Ιερά Μητροπόλεως Πατρών

Τρεις νεκροί ναυτικοί στο ελληνόκτητο πλοίο Eternity που δέχθηκε επίθεση από τους Χούθι

Ματίας Αλμέιδα: «Ελπίζω να ζήσω τη Σεβίλλη της δόξας»

Παρέμβαση Αντώνη Χαροκόπου στον ΚΟΔΗΠ: Τι γίνεται με το κτίριο της πρώην Δομής ΚΔΑΠ Νοτίου Διαμερίσματος;

Υπόθεση Μουρτζούκου: «Επιτέλους νιώθω δικαίωση» – Τί λέει η μητέρα του 6μηνών βρέφους