Ο πρίγκιπας Χάρι και η Τζένιφερ Λόπεζ σε συναυλία για τα εμβόλια

03/05/2021 | 17:27

Ο πρίγκιπας Χάρι ένωσε τις δυνάμεις του με αστέρες της ποπ, όπως την Τζένιφερ Λόπεζ, στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής συναυλίας στο Λος Άντζελες, χθες, προκειμένου να απευθύνουν όλοι μαζί έκκληση για μια ταχύτερη και ευρύτερη παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμών κατά της Covid-19, ενώ εξέφρασε και τη στήριξή του στην Ινδία, που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια καταστροφική «έκρηξη» της επιδημίας.

Βιντεομηνύματα του πάπα Φραγκίσκου και του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν προβλήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια του Vax Live, την ώρα που διάσημοι πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Σον Πεν έδωσαν αυτοπροσώπως το “παρών”.

Η συναυλία θα προβληθεί στις 8 Μαΐου στο Youtube και σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως το ABC και το CBS στις ΗΠΑ, αφού προ-μαγνητοσκοπήθηκε μπροστά σε χιλιάδες θεατές, που είχαν πλήρως εμβολιαστεί, σε ένα τεράστιο στάδιο της Καλιφόρνιας.

«Απόψε, είμαστε αλληλέγγυοι με τις εκατομμύρια οικογένειες στην Ινδία, που δίνουν μάχη ενάντια σε ένα καταστροφικό δεύτερο κύμα», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι, τον οποίον υποδέχθηκε ο κόσμος με χειροκροτήματα.

«Ο ιός δεν σέβεται σύνορα και η πρόσβαση στο εμβόλιο δεν μπορεί να καθορίζεται από τη γεωγραφία», συμπλήρωσε ο ίδιος, ο οποίος έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε μια επίσημη εκδήλωση στην Καλιφόρνια, αφότου μετακόμισε στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, ωστόσο, ήταν απούσα από τη συναυλία.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!