Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιού του – «Έπρεπε να βαφτιστεί στο νοσοκομείο»

20/05/2021 | 18:26

 

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος όπως εξομολογήθηκε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος του παιδιού του, το είχαν μεταφέρει από τα Χανιά στην Αθήνα και κλήθηκαν να το βαφτίσουν, καθώς υπήρχε φόβος για την ζωή του.

Όπως είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και στον ίδιο και στην γυναίκα του, ήρθε μόνο το όνομα «Δημήτρης», το οποίο και του δόθηκε.

Ο γνωστός σεφ τόνισε ότι φροντίζει να περνά πολύ χρόνο με τα δύο του παιδιά.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει τι τον ρώτησε ο μικρός γιος του: «προχθές με ρώτησε ο γιος μου αν εγώ έφτιαξα την Ελλάδα και εννοείται ότι του είπα «ναι» και μετά του εξήγησα αναλυτικά. Προ ημερών βλέπαμε Barbie μαζί με τον γιο μου»

Όσο για την σύντροφό του είπε: «είναι πολύ ευθύς άνθρωπος, δεν σου χαρίζεται. Ο πρώτος γάμος μου προήλθε από μεγάλη αγάπη, ο δεύτερος επειδή ήρθε ο Δημήτρης και ο τρίτος από μεγάλη αγάπη».

https://www.in.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία