Ζόι και Λένι Κράβιτζ, Μαντόνα, Ναόμι Κάμπελ, Έντι Μέρφι συνεργάζονται για καλό σκοπό

03/06/2021 | 17:50

Οι Ζόι Κράβιτζ, Λένι Κράβιτζ, Μαντόνα, Ναόμι Κάμπελ, Έντι Μέρφι είναι μεταξύ των γνωστών ονομάτων από τον κόσμο της μουσικής και του θεάματος που συμμετέχουν σε δημοπρασία τέχνης με στόχο τη στήριξη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος – Chema Vision Children’s Center, στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Οι συμμετέχοντες στην εκστρατεία για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας διακόσμησαν μία τσάντα, vegan tote από το brand του Λος Άντζελες, Ministry of Tomorrow.

Οι τσάντες παρουσιάζονται στον οίκο Christie’s στο Κέντρο Ροκφέλερ, στη Νέα Υόρκη έως τις 16 Ιουνίου και θα πωληθούν σε δημοπρασία.

Το πρότζεκτ «Art for Education» είναι μια συνεργασία με τους Ρόντνεϊ Μπερνς και Ντέιβιντ Μάλβεϊνι της Church Boutique, καθώς και της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοπρασιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς, charitybuzz.com.

Οι προσφορές για τις τσάντες ξεκινούν από 1.000 δολάρια και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του σχολείου. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 100.000 δολάρια.

«Το Chema Vision βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιό μας στο Ναϊρόμπι» ανέφερε σε δήλωσή του στο wwd ο ιδρυτής του Ministry of Tomorrow, Τζούλιαν Πρόλμαν.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότεροι από 5.000 μαθητές επισκέφθηκαν  τα Κέντρα Περιβολλοντικής Πληροφόρησης του Δήμου Πατρέων

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ζευγάρι με τη Ρία Ελληνίδου μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη

Συνάντηση του Ανδρέα Τσώκου με τον Περιφερειάρχη 

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτ. Ελλάδα

Έχετε δει ταινία στην πόρτα ενός σπιτιού; Μάθετε τι σημαίνει και τι πρέπει (πραγματικά) να κάνετε

Προς αναζήτηση εκπροσώπου τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μπήκα να διδάξω σε σχολείο και με έκριναν λόγω της εμφάνισης μου»

Αχαΐα: Συμμορία ανηλίκων έκλεψε μηχανή