Άκης Πετρετζίκης: Για πρώτη φορά πατέρας

02/07/2021 | 19:50

 

 

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς και το ανακοίνωσαν με μία τρυφερή ανάρτηση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Άκης Πετρετζίκης κι η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Άκης Πετρετζίκης, πιο χαρούμενος και γεμάτος από ποτέ, ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!» ενώ σε instastory δημοσίευσε μία φωτογραφία. όπου ο ίδιος κι η σύντροφός του χαμογελούν γεμάτοι ευτυχία μέσα από το μαιευτήριο.

 

Άκης Πετρετζίκης: Για πρώτη φορά πατέρας

Να τους ζήσει!

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα