Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης μαζί στην Χαλκιδική για χάρη του γιου τους

20/08/2021 | 01:30

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από εννιά χρόνια γάμου, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθειά τους να είναι στο πλευρό των παιδιών τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου – η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει στο Mega – και ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν χώρισαν ως γονείς.

Από την πρώτη στιγμή, η μοναδική προτεραιότητά τους ήταν οι δυο γιοι τους, ο 13χρονος Φίλιππος – Ραφαήλ και ο 8χρονος Μιχαήλ – Άγγελος, για χάρη των οποίων διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια.

Απόδειξη το γεγονός πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης τους ακολούθησε στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χαλκιδική και έδωσε το παρών στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους.

Το περιοδικό HELLO κυκλοφόρησε με αποκλειστικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στην Βόρεια Ελλάδα. Το πρώην ζευγάρι πέρασε ποιοτικό χρόνο με τα δυο του παιδιά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω τις άσχημες στιγμές.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της