Γιατί χώρισαν ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

18/08/2021 | 09:45

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας επρόκειτο να ανέβουν σε λίγες μέρες η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος στη Σκιάθο, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια  μέσω Instagramτι ο γάμος τους αναβάλλεται.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ματίνα Ζάρα στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν ανάμεσά τους έντονοι καυγάδες και διαφωνίες ενώ η οριστική ρήξη ήρθε έπειτα από σοβαρή λογομαχία που είχαν για οικογενειακό τους ζήτημα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους ελπίζουν τίποτα δεν είναι οριστικό καθώς είναι και οι δύο πολύ στεναχωρημένοι με την εξέλιξη. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν. Η Ματίνα Ζάρα μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.

https://www.govastileto.gr/

Ο «Πάπας του Τουρισμού»: Θα αναζωογονήσει ο Λέων ΙΔ΄ την οικονομία της Ρώμης;

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου 2025

Γαλάζια Σημαία: Με 623 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως – Ποιες είναι στην Αχαΐα

Αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία; 5 tips από τον ειδικό πριν επιστρέψεις

Πένθος για τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

«Η Μητέρα του Σκύλου» με την Υρώ Μανέ ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

Η …πρωταθλήτρια Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές με το ψαλίδι