Big Brother – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Γιατί δεν χαιρέτησε κανέναν

18/09/2021 | 10:41

Απρόσμενη αποχώρηση είχε το χθεσινό live του Big Brother με την Ευδοκία, την Σοφία και τον Steve Milatos να αγωνιούν μέχρι τελευταία στιγμή.

Στην εκπομπή, εκτός την ένταση που προκλήθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε και η μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη κυρία Μαρία Βαφάκη.

Αυτή που τελικά όπως φάνηκε δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και τελικά αποχώρησε από το Big Brother είναι η Σοφία Αλεξανιάν.

Η Σοφία Αλεξανιάν, μάλιστα, δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα και  δήλωσε πως δεν το περίμενε.

Η παίκτρια που αποχώρησε μόλις άκουσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού σηκώθηκε από τη θέση της για να φύγει χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ζήτησε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες της και να του πει πώς νιώθει.

«Νιώθω δυσάρεστα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κατά την έξοδό της από το σπίτι, κάποιοι από τους συμπαίκτες την πλησίασαν προκειμένου να της πουν το τελευταίο «γεια», όμως, εκείνη ήταν τόσο απογοητευμένη που με το ζόρι είπε δυο κουβέντες.

πηγή

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε